Ny bok om PKU

pekou.se

pekou.se © 2008-2019


Sidan uppdaterad 2019-10-23

Ny bok om PKU


PKU - en liten bok om fenylketonuriJag har skrivit en bok om   PKU som publicerades nu i juni 2018. Jag har  saknat en bok med samlad information om PKU.


Jag har försökt skriva boken på ett så begripligt sätt som möjligt, men har ändå velat ge en fördjupad bild av vad PKU är och innebär. Boken försöker besvara ett antal frågor, exempelvis...


Vad är PKU?


Varför får man PKU?


Vad innebär det att ha PKU?


Boken riktar sig till den som vill veta mer om PKU, och hur denna sällsynta diagnos kan påverka livet. Vad kan man och bör man till exempel äta? Den innehåller praktiska tips, om allt möjligt från blodprovstagning till vad man kan behöva tänka på när man ska ut och resa. Jag skriver också mer om  olika behandlingsalternativ som Kuvan.


Boken är tänkt att fylla ett behov av en sammanfattning på svenska för alla som vill och behöver veta mer om PKU. Den kan fungera som en liten uppslagsbok och komplettera det man kan hitta vid sökande på Internet eller vad du kanske som patient eller anhörig får veta via sjukvården.


I slutet av boken ges exempel ur de nya europeiska riktlinjerna röande fenylketonuri - från diagnos till behandling (publicerade 2017). Nedan angivna priser inklusive frakt inom Sverige


Priset ligger på vad man får betala för en billig biobiljett. Det hoppas jag den kan vara värd. Boken är häftad i ett ganska tåligt och praktiskt format (13,5 x 21 cm) och   är  på drygt 90 sidor.


1 bok - 120 kronor

2 böcker - 210 kronor

(skulle du vilja ha fler böcker så maila mig för pris)


Har du vägarna förbi Lund kan du hämta boken och slippa frakten.


Glöm inte ange namn och adress när du mailar din beställning.


Billigast och snabbast är att beställa boken genom att maila mig så skickar jag den till er. Boken kan också beställas via olika nätbokhandlare och i vanliga bokaffärer, men priset blir där något högre än genom att beställa boken direkt från mig, och det tar några dagar extra för dem att skicka boken till er.


Här kan du se vad några näthandlare tar för boken just nu.

-----------------------

Maila gärna

pku@pekou.se

-----------------------

Vill du beställa boken:


PKU

-

en liten bok om fenylketonuriBoken beställs billigast och snabbast genom att maila mig, men den kan också beställas via t ex adlibris.com, bokus.com eller beställas i bokhandeln.


Boken är den första boken om PKU på svenska, 93 sidor och häftad. Författare till boken är alltså jag själv.


För mer info se här!


Pris inklusive frakt i Sverige


1 bok - 120 kronor

2 böcker - 210 kronor